Dit is het verhaal van hoe het begon

– door Jantine –

Het was in juni 2019 dat we een paar dagen op Terschelling waren en besloten ’t eens even helemaal anders te gaan doen, het leven. Oerol is een goede voedingsbodem voor net geplante zaadjes want op Oerol lijken alle dromen helemaal zo gek nog niet en dus kwam er van alles razendsnel tot bloei daar in de duinen. En nu is het geen droom meer maar gewoon écht echt: huis verkocht, laatste werkdag gehad, de herfst is voor het verbouwen van de camper en in januari vertrekken we met de noorderzon. Zo snel kan ’t soms gaan, als ’t menens is.

De Route Radicaal naar een leven met meer vrijheid, autonomie, creativiteit, buiten zijn en we zien wel waar. Gewoon eens kijken wat er gebeurt als je met de wind meewaait, wat er van je overblijft als je wel jezelf en elkaar meeneemt maar de rest even laat voor wat het is. Wat er ontstaat, wat er drijft, wat er wordt en wat er blijft. Gewoon, eens even zien.